Заголовок 11 Заголовок 22 Заголовок 22 Заголовок 23 Заголовок 24

Написати директору

 (068) 353-32-23

  (063) 353-32-23

Офіс Пн-Пт 9:00-18:00
Склад Пн-Пт 9:00-17:00 

Леднеон в якості декоративного освітлення

  • 04 лютого 2017 14:04:22
  • Reviews : 0
  • Переглядів: 2171
  • 0

Деякі прилади використовуються в якості місцевого або точкового підсвічування. Якісь можна застосувати для декорування окремих елементів або конструкцій, використовувати в рекламі або навіть для зовнішнього декорування архітектурних об'єктів. Проте, існує, на нашу думку, найкраще рішення, яке максимально підходить для декоративних цілей. Звичайно ж, це леднеон (led neon), і сьогодні ми розповімо, чому саме він.

Що це таке?

В першу чергу варто згадати про те, що леднеон, або як його ще називають "гнучкий неон", виконаний таким чином, щоб за зовнішнім виглядом і своїми світло-технічними характеристиками бути максимально схожим на класичні неонові трубки, наповнені газом. Важко сперечатися з тим, що скляні неонові трубки були придумані і використовувалися багато десятиліть поспіль саме в декоративних цілях. Леднеон, по своїй суті – то їх прямий нащадок на ринку і виконує ті ж завдання, але, як це зазвичай буває, виконує їх набагато краще і має безліч переваг.

 

Переваги леднеону для декоративних цілей


Перша і головна перевага леднеона (led neon) перед скляними трубками полягає в його гнучкості. Кожен може самостійно монтувати гнучкий неон, гнути його в будь-яких напрямках і під будь-яким кутом, використовуючи в самих різних цілях і областях декорування. Досягається такий ефект завдяки абсолютно новій конструкції неону. Тепер це не скляна трубка, наповнена газом, а синтетичний напівпрозорий ПВХ шнур, в який поміщені над'яскраві світлодіоди і струмопровідні канали. Не має значення, як саме Ви згорнете цей шнур, під яким кутом зафіксуєте або в який вузол зав'яжете - він все одно буде надійно працювати. Для використання в декоративних цілях це величезний плюс у порівнянні з будь-якими іншими видами освітлювальної техніки.

Друга перевага полягає в тому, що різні типи леднеона (гнучкого неону) можуть отримувати живлення від 12В або 24В блоків живлення, а деякі можуть і зовсім підключатися безпосередньо до мережі 220В. Для самостійного монтажу та ручного декорування приміщень це просто знахідка.

Третім важливим моментом для використання леднеона (led neon) в якості декоративного освітлення є його яскравість і різноманітність кольорів. Гнучкий ПВХ-шнур може містити всередині від 88 до 236 світлодіодів на кожен метр, що гарантує високу яскравість світіння.

Сам напівпрозорий ПВХ матеріал може бути пофарбований в різні яскраві кольори, що надає світінню ті чи інші відтінки, а за рахунок напівпрозорості створюється максимально рівномірне світіння по всій довжині. При використанні в декоративних цілях це дає вам максимальну свободу дій.

Також у продажу є RGB ​​леднеон, який представляє собою безбарвний шнур, з RGB світло діодами, що містяться в ньому. За допомогою спеціального RGB контроллера Ви без зусиль зможете міняти колір світіння, контролювати яскравість і створювати складні програми і візуальні ефекти з використанням гнучкого неону.

Ну, і ще однією незаперечною перевагою є міцність, витривалість, невибагливість і довговічність леднеона. Матеріал ПВХ, його товщина і властивості дозволяють використовувати гнучкий неон при температурах від -40 до +60 градусів Цельсія. Тобто Ви легко можете застосовувати леднеон для декорування всередині приміщень або на відкритому повітрі, і експлуатувати його будь-якої пори року.

Поскільки струмопровідні доріжки також надійно заховані в товстому шарі силікону, їм не страшні ні вплив вологи, ні механічні зовнішні подразники. Леднеон з легкістю витримує згинання, зав'язування в вузли, удари молотка або навіть проїзд по ньому коліс автомобіля. Все це гарантує стабільну роботу шнура практично в будь-яких умовах і протягом тривалого часу. До речі, термін служби леднеона становить від 50 до 100 тисяч годин безперервного світіння.

 Підсумок

Насамкінець хочеться підкреслити, що завдяки всім перерахованим вище властивостям, леднеон прекрасно підійде для самих різних декоративних цілей. Створення декоративного підсвічування в інтер'єрі, підсвічування архітектурних елементів, рекламних конструкцій, розважальна сфера, торгівля, мистецтво і ще багато інших областей може охопити леднеон. Все залежить від Ваших конкретних потреб і фантазії при використанні леднеона в декоративних цілях.