Заголовок 11 Заголовок 22 Заголовок 22 Заголовок 23 Заголовок 24

Написати директору

 (068) 353-32-23

  (063) 353-32-23

Офіс Пн-Пт 9:00-18:00
Склад Пн-Пт 9:00-17:00 

Типи та можливості контролерів світлодіодних стрічок

  • 30 травня 2017 11:00:08
  • Reviews : 0
  • Переглядів: 3361
  • 0

Використовуються контролери виключно з кольоровими стрічками (RGB, MIX, RGBW), в яких необхідне і можливе тонке налаштування кольорів, відтінків, яскравості і динамічних ефектів. На відміну від димерів, які керують тільки яскравістю світіння однокольорових стрічок, контролери присутні на ринку в декількох варіантах. Таким чином, у Вас завжди є вибір між можливостями і функціональністю кожного типу контролера.

На сьогоднішній день можна виділити чотири основні типи контролерів світлодіодних стрічок:

- контролер без пульта;




- контролер з пультом дистанційного керування (інфрачервоний або радіо);





- Wi-Fi контролер;


- звуковий контролер.


Кожен з них має свої переваги і дає користувачеві ті чи інші можливості для використання в різних ситуаціях.

 

Типи та можливості контролерів світлодіодних стрічок

Контролер без пульта - це наймініатюрніший і найпростіший в управлінні прилад. Налаштовується він один раз, при цьому задаються параметри кольору та  яскравості або динаміка їхньої зміни. Чудове рішення на той випадок, коли немає потреби часто змінювати налаштування.

 

Контролер з пультом за допомогою інфрачервоного або радіо каналу дозволяє змінювати налаштування світіння буквально на ходу. Невеликі пульти дають змогу регулювати яскравість, вибирати колір світіння або активувати створені заздалегідь програми зміни світіння. Різні моделі таких контролерів мають різну функціональність: від пари опцій до значного спектру програмованих режимів на кожен світлодіод.

.

Контролери з керуванням по Wi-Fi за функціями часто повторюють моделі з радіо або ІК пультом. Відмінність лише в тому, що в якості пульта в такому випадку можна використовувати мобільний телефон, планшет, комп'ютер або спеціальні пульти управління. При використанні такого контролера кожен світлодіод може бути налаштований віддалено за допомогою спеціального додатку для iOS або Android. Палітра можливостей в такому випадку дуже багата і залежить тільки від особливостей програмного забезпечення.

 

Звуковий контролер працює в напівавтоматичному режимі і здатний певним чином реагувати на навколишні звуки. Вбудований в нього мікрофон стежить за звуками і може включати або відключати освітлення по заданому звуку (клацання, хлопок тощо). Також при певному налаштуванні контролера він може динамічно реагувати на звуки музики, повторюючи такт мелодії, змінюючи програми і налаштування в залежності від ритму тощо.