Заголовок 11 Заголовок 22 Заголовок 22 Заголовок 23 Заголовок 24

Написати директору

 (068) 353-32-23

  (063) 353-32-23

Офіс Пн-Пт 9:00-18:00
Склад Пн-Пт 9:00-17:00 

Світлодіодна стрічка 220В IP67

  • 10 серпня 2016 14:45:18
  • Reviews : 0
  • Переглядів: 2121
  • 0

Світлодіодну стрічку застосовують для освітлення стель і закарнізних просторів, стрічка світлодіодна отримала широке застосування в меблевому виробництві; автомобільний тюнінг також «небайдужий» до світлодіодної стрічки. Взагалі на сьогоднішній день важко знайти область дизайну, де б не знайшлося місця для цього «діодного дива».

Однак, на певному етапі втілення дизайнерських ідей виникли складнощі з використанням світлодіодної стрічки зовні приміщення. Перша з них полягала в класі вологозахисту. Герметичним шаром покривалася тільки лицьова сторона світлодіодної стрічки. Відповідно, стрічка мала максимальний клас захисту від вологи IP65, отже була розрахована лише на короткочасний контакт з водою.

Другою складністю виявилося використання у стрічці напруги 12V. Якщо Вам потрібно було підключити десять і більше погонних метрів світлодіодної стрічки, доводилося використовувати паралельне підключення, яке було для багатьох клієнтів недоречним. Виходило так, що сегмент фасадного або ландшафтного освітлення був обділеним, якщо так можна висловитися.

Але тепер все це - не проблема!

Якщо Ви хочете освітити фасад свого будинку, закладу, бізнес-центру, торговельного майданчику або створити гарне і яскраве освітлення ландшафту, в цьому Вам допоможе світлодіодна стрічка на 220V c класом вологозахисту IP67-68. Тепер Вам не доведеться турбуватися про працездатність Вашої світлодіодної стрічки після сезону дощів. Або про те, як приєднати 20 і більше погонних метрів світлодіодної стрічки.

Все, що Вам потрібно - це купити світлодіодну стрічку на 220V. Даний продукт допоможе втілити Ваші найвибагливіші дизайнерські рішення, тепер Ви зможете виділитися на тлі ваших сусідів або конкурентів.

 


Ця стрічка дуже проста у застосуванні, так як для її живлення Вам знадобиться тільки вилка-конектор і розетка 220В.


За допомогою даного конектора Ви без проблем зможете живити до 50 погонних метрів світлодіодної стрічки без будь-яких трудовитрат.

Щодо вологозахисту - світлодіодна стрічка поміщена в прозорий полімерний чохол, що дозволяє використовувати її в постійному контакті з водою.


Розглянемо докладніше переваги пропонованої продукції:

Економічність. За параметром витрати електрики, світлодіоди набагато вигідніші, ніж лампи розжарювання і люмінесцентні світильники, адже вони споживають набагато меншу кількість електроенергії.

Тривалий термін служби. Діодні стрічки дуже надійні, в залежності від типу світлодіода, ресурс їх роботи становить від 30-ти до 50-ти тисяч годин.

Простота монтажу. Стрічка легко кріпляться навіть у важкодоступних місцях.

Рівне світло. Таке підсвічування не мерехтить і не впливає на зір, як, наприклад, люмінесцентні світильники.

Компактність і гнучкість. Розмір і властивості стрічки дозволяють створювати навіть найскладніші освітлювальні конструкції.

Екологічність. Діоди не містять і не випромінюють шкідливих для людини речовин.

Світлодіодна стрічка на 220В - це універсальне джерело світла, що дозволяє створювати економічну, надійну і якісну систему освітлення для самих різних сфер застосування. Наш Інтернет-магазин має в своєму розпорядженні широкий асортимент світлодіодної продукції за прийнятними цінами. Доставка товару до будь-якого міста України!