Заголовок 11 Заголовок 22 Заголовок 22 Заголовок 23 Заголовок 24

Написати директору

 (068) 353-32-23

  (063) 353-32-23

Офіс Пн-Пт 9:00-18:00
Склад Пн-Пт 9:00-17:00 

Вибір світлодіодних світильників

  • 02 вересня 2016 13:20:51
  • Reviews : 0
  • Переглядів: 1896
  • 0

Адже правильне, яскраве і економічне освітлення завжди буде тішити Ваше око. А це важливий фактор, так як з настанням осені ми будемо все більше часу проводити під штучним освітленням. Світлодіодні світильники - це якраз той варіант, який буде відповідати трьом найважливішим параметрам:

1) Яскравість;

2) Енергоефективність;

3) Відсутність мерехтіння.

Стосовно енергоефективності, то на сьогоднішній день немає конкурентів у світлодіодного світильника: він, мінімум, удвічі ефективніший за люмінесцентні світильники, і в 10 разів – за світильники, оснащені лампами розжарювання.

Але, крім того, що світлодіодний світильник споживає набагато менше електрики, він набагато ефективніше з точки зору сприйняття світла людським оком. Даний вид освітлення не має ефекту мерехтіння, тому зір і нервова система в цілому менше втомлюється, а це впливає на якість Вашого перебування під впливом штучного світла.

У нашому Інтернет магазині величезний асортимент світлодіодних світильників. Перше, на що варто звернути увагу при його виборі, це спосіб монтажу:

 1) Накладні світильники - даний вид світлодіодних світильників передбачає монтаж на будь-яку плоску поверхню, будь-то стіна або стеля, тобто світильник накладається на поверхню.

2) Врізні світильники - даний вид світильників означає монтаж у заздалегідь підготовлений монтажний отвір. Стеля при цьому складається, як правило, з плиткових матеріалів на зразок гіпсокартону, пластикових оздоблювальних панелей, сюди ж відноситься стеля типу армстронг тощо.

Далі, в залежності від Ваших потреб, Вам потрібно визначитися з формою світильника, квадратний він буде, чи-то круглий або прямокутний ...

І, звичайно ж, - з температурою випромінюваного світла. Для світлодіодних світильників існує три основні кольорові температури:

1) Тепле біле світло (2700-3200К);

2) Нейтральне біле світло (4000-4500К);

3) Холодне біле світло (5000-6500К).

І останній, але важливий параметр, - це потужність світильника в залежності від його призначення, області застосування і Ваших побажань.

 Якщо ви не впевнені в правильному виборі або у Вас є питання, на які Ви не знайшли відповідей - наші менеджери із задоволенням допоможуть Вам підібрати світлодіодний світильник, найбільш відповідний заявленим вимогам.